Provincies | Zeeland | Kamperland | Snackbar De Roompot

Snackbar De Roompot

Mariapolderseweg 1
4493PH Kamperland (roompot beach resort)

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

zeeuwsmeisje

- 23 augustus 2008 19:23
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het is een vrij kale snackbar compleet wit betegeld. Je bestelling wordt gemaakt achter een wand, dus hier zie je niks van, je hoort alleen maar alles wat ze achter deze wand zeggen en dus hoor je regelmatig dat de uitgaans-, drank en vrouwenverhalen van de andere collega's toch spannender zijn als de bestelling die gemaakt moet worden. Met als gevolg iets te ver doorgebakken friet en snacks.

Het assortiment is beperkt en je krijgt je eten mee in grote taartdozen, wat erg lastig is wanneer je het op de fiets moet vervoeren naar je tent of caravan, wat dus op deze camping heel veel gebeurd. Deze snackbar is gewoon ontzettend duur!

Opvallend:
Aan de muur hangt een poster van een kipkorn met een voorgedrukte prijs van 2,10, inmiddels is de prijs verhoogd naar 2,20, i.p.v. dat ze dit stickertje over de oude prijs plakken, wordt het boven de oude prijs geplakt.
Een mevrouw na mij deze avond wilt graag bekers ijs om mee te nemen, ze wordt door de jongen achter de kassa doorgestuurd naar het terras voor een verpakt ijsje, terwijl er in deze snackbar een hele grote vriezer in het zicht staat vol met Ben & Jerry ijs.
Je moet bij een sateetje echt los satesaus bestellen.