Provincies | Overijssel | Deventer | Snackbar Lunchroom De Beestenmarkt

Snackbar Lunchroom De Beestenmarkt

Brinkgreverweg 60
7413AD Deventer (voorstad)
Tel: 0570???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

stephandegroot1972@gmail.com

- 15 april 2020 14:50
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Commentaar van 12 jaar oud moet je weghalen Frietopia! Beestenmarkt heeft de beste friet en kroketten van Deventer. Inrichting niet helemaal mijn smaak, altijd schoon en netjes. Ik kom hier al minstens 8 jaar!

Brian12345

- 28 januari 2018 11:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het is, doelend op de oudere reacties hieronder, sterk vooruitgegaan denk ik. Goede service, je wordt snel geholpen, en het personeel is altijd erg opgewekt en doet zijn hardste best om een goede maaltijd neer te zetten in een korte tijd. Prijs is zeker wat het waard is en de sfeer is prima. Het heeft inderdaad iets weg van een huis kamer, knus en gezellig maar zeker niet onfris. Goede ervaring hier gehad.

benzo

- 11 april 2008 13:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Snel vergeten.Wat een shitbediening traag en on behouwen.Opa heeft mij bijna 20 minuten op een frietje laten wachten. hij was druk,maar niet met zijn werkflipper

- 11 april 2008 13:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
bij binnenkomst net een huiskamer en direct zie je de hond van de eigenaar in de keuken achter de counter of in de zaak zelf los rondlopen,vind ik niet erg fris de snacks en de friet is redelijk gebakken prijs is iets te hoog personeel die wat oudere vrouw en kale man zijn niet erg spraakzaam en blijven te lang aan een tafeltje zitten om de mensen te helpen.kaartje leggen is belangrijker.

Kafir

- 12 januari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is mijn favo fastfoodstek in Deventer. De patat is gewoon goed, net als de sat├ęsaus en alle andere dingen die ik hier wel eens gegeten heb. De zaak is zo mooi ingericht dat je ook rustig met de kinderen uit kan gaan eten hier in plaats van alleen maar patat en snacks af te halen, ook is de bediening zeer vriendelijk en beleefd. Bovendien is deze zaak nog vrij goedkoop ook.
Ik ben wel benieuwd of dit echte het beste cafetaria van Deventer is, binnenkort zal ik er eens wat meer gaan bezoeken voor Frittopia!