Provincies | Zeeland | Scharendijke | Take Away Scharendijke

Take Away Scharendijke

Dorpsstraat 8
4322AD Scharendijke
Tel: 0111???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Buikske

- 14 augustus 2008 15:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De uitstraling van deze tent is oke, genoeeg ruimte binnen. Vriendelijk personeel, snel klaar ook. Sommige dingen zijn erg duur hier, zoals 8 minisnacks voor 2,95, daarentegen zijn andere dingen weer vrij goedkoop(6 bitterballen, mexicano 1,30. Heb het vaak duurder gezien). De friet heeft normale prijs, grote hoeveelheid en redelijke kwaliteit.

zeeuwsmeisje

- 29 juni 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Onze bestelling: friet stoofvlees, halve haan, friet pindasaus, spareribs, portie saté en een kidsbox met een frikandel.

Eerste gezicht lijkt dit een hele nieuwe zaak, dit blijkt aan de grote hoeveelheden planten met suc-6 kaartjes ook wel te kloppen. Er staan 4 man achter de counter, waar van maar één het reilen en zeilen weet. Dus alle druk komt op ziojn schouders terecht.

De porties friet vond ik erg tegenvallen qua hoeveelheid, ik had zelfs nog een grote, ook waren ze vrij bleek.

Waar mijn mond van openviel was de prijs van de kidsbox: 1 frikandel, 1 kinderfrietje, 1 portie mayo en 1 speeltje en dat voor maar liefst 3,95 (?).

De rest van de prijzen vind ik gemiddeld, ondanks dat het een toeristische plaats is.

Tijdens ons wachten werd er ook nog een softijsje besteld...meisje moest weer die ene ingewerkte jongen erbij roepen, ze hadden dezelfde ijskaart als bij ons, maar het ijsje wat hier werd getapt kon 3 keer in ons softijsje Small, nu begrijp ik waarom iedereen bij ons altijd vind dat hij teveel krijgt ;)

Ze hebben ook een website http://www.takeawayscharendijke.nl