Provincies | Utrecht | Amersfoort | Cafetaria TAST-TOE

Cafetaria TAST-TOE

Lavendelstraat 7
3811CN Amersfoort (centrum)
Tel: 033 465 6310

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

SnackBruce

- 24 mei 2018 20:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Buiten de nachtelijke cafe uurtjes kun je hier prima friet eten. Het interieur is niet echt gezellig, maar begrijpelijk vanwege de doelgroep. Beperkt open.

Duifjaah

- 30 oktober 2011 18:13
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze patatzaak is beperkt geopend. Gelukkig maar. Het ligt midden in een uitgaansgebied, en het is er op vrijdag en zaterdagavond erg druk.

Over de kwaliteit kan ik kort zijn : slecht.

Mijn grootste klacht is dat de patat consequent slecht doorbakken wordt verkocht. Ik noem dit irritatiepatat. Het verlangen naar die heerlijke dampende goudbruin krokant gebakken jongens wordt vernietigd door de aangeboden trieste bleke, slecht doorbakken weeige slappe meelstaven.

Ik begrijp dat het druk is, en dat de klanten alcohol gedronken hebben. Ik garandeer echter dat geen hoeveelheid alcohol deze aanslag op het humeur en smaak teniet kan doen.

Ik begrijp eerlijk gezegd niet dat er ondernemers zijn, die een potentieel heerlijk tussendoortje ,wat ook nog eens makkelijk te bereiden is, zo ontzettend kunnen verknallen.

Het is heel simpel: gooi de patat in de frituur tot deze goudbruin is. Niet wit, niet geel, niet slap maar goudbruin...met een knapperige korst.

Het personeel is wel vriendelijk onder de omstandigheden.Dat dan weer wel...