Chips met kapsalon-, oorlog- of speciaalsmaak

In 2010 lanceerde chipsfabrikant Lay's een wedstrijd tussen drie smaken chips. Die wedstrijd werd toen gewonnen door de chips in de smaak "Patatje Joppie". Hoewel niet iedereen even enthousiast is over die chips is hij op de dag van vandaag in de schappen te vinden.

Maar omdat er op joppiesaus nog altijd copyright rust, moesten de concurrenten met iets anders op de proppen komen. En dat hebben ze gedaan ook. Pirato (van de ALDI) kwam met chips in kapsalonsmaak, Croky (uit Belgiƫ) kwam met chips in patatje-oorlogsmaak en Jumbo opent dubbel vuur met eveneens een kapsalonsmaak en een patatje-speciaalsmaak!

De laatste twee heb ik geproefd. de Jumbo Chips Krokant Kapsalon smaakt erg hartig. Je proeft duidelijk shoarmakruiden (komijn, knoflook) en kaaspoeder. De Jumbo Chips Patatje Speciaal is juist verrassend zoet met een dominante uiensmaak, de tomaat en currykruiden zitten mijns inziens iets meer op de achtergrond.

Waar gaat dit heen? Chips met friet-waterfietssmaak? Chips met wietsaussmaak? Is binnenkort het volledige assortiment van de snackbar ook in de supermarkt te vinden?
FrankvB
Gewoon naturel chips nemen van bijv. Crackito algemeen verkrijgbaar, shoarmakruiden oid van Verstegen toevoegen aan de zak en je hebt voor fractie van de dure merken lekkere chips 20 augustus 2013 17:29