De Mammoet - Schluss

Eindelijk - zoals al aangekondigd hebben we de Mammoet gevonden tijdens de uitreiking van de Awards. Alle andere plekken die het ding besteld hebben, hebben hem nog niet gekregen.

Wel hebben ze de saus - een naar sandwitchspread smakend goedje, dat vreemd genoeg op de Mammoet zelf geen smaak lijkt te hebben - toegestuurd gekregen.

Onze conclusie - Beckers heeft heel slim persberichten gestuurd maar de distributie loop maanden achter. Daarnaast liggen er ook al de Frikabel en de Lange Lummel. Wat deze snack toevoegd aan het snacklandschap - jullie mogen het zeggen. De wedstrijd is voorbij - maar we zijn nog steeds benieuwd naar je mening. Welke smaakt beter?



Gravatar
Anoniem
Wij hebben hem een goede week nu in huis. Hij loopt goed, mede door de tv-reclame, maar bijna iedereen besteld hem zonder saus, of met een "normale" saus ;) 11 april 2010 20:29


Kerux
Ja dat bakje vond ik er ook al niet al te solide uit zien inderdaad, en de saus vond ik ook niet geweldig. Nouja de reclamecampagne was in ieder geval goed... 11 april 2010 12:27

Gravatar
Anoniem
Hallo,ik kreeg een prom. pakket toegestuurd van de Mammoet zonderv dat ik daar om gevraagd had,ik heb een paar dozen besteld en sinds 2 weken verkoop ik de Mammoet,de bakjes die erbij zitten verpakt zijn veel te dun,de saus is gewoon niet lekker.
De lange lummel verkoop ik ook en die verkoopt heel goed maar qua smaak kan niks tippen aan de Frikandel XXL van VanReusel Snacks,net zolang als de lange Lummel maar bijna 100 gram zwaarder,die heb ik ook sinds kort in het assortiment.
m.v.g
Albert van der Hoek
Wendy's Fish & Chips
Goes 10 april 2010 21:08


Kerux
En wij geven ze nog aandacht ook, dat is wel bijzonder slim gespeeld zelfs :p 26 maart 2010 15:34