Friet weer duurder?

Op nu.nl stond een tijdje terug een stukje over de slechte aardappeloogst van dit jaar, of eigenlijk de kwetsbaarheid voor een of ander, waardoor een op zich goede oogst toch weer minder zou zijn. Daarop volgde een reactie op Nujij met een aantal observaties waar ik ook over aan het nadenken was. Want het lijkt er sterk op dat wat er gebeurt er altijd wel iets mis is. Dan weer te droog, dan weer te nat (ik schreef er in 2007 bijvoorbeeld iets over), dan weer een ziekte en altijd met het netto resultaat dat de friet wel weer duurder zal worden. Dus dan vraag je je toch af of aardappels telen nou zou moeilijk is (zou best kunnen natuurlijk, ik heb het nooit geprobeerd). Nouja, op Nujij wordt er in ieder geval druk gespeculeerd over de mogelijke oorzaken, ik ga me er maar niet aan wagen.

Nog even een ander nieuwsberichtje dan, naar aanleiding van het vorige blogje. Een positieve reactie van een friettent in Apeldoorn op een overval, innoveren! Online bestellen en betalen, geen slecht idee lijkt me.
Kafir
Ja er lijkt altijd wel iets mis, gewoon een smoes natuurlijk. 13 november 2009 13:46