Frikandel Totaal - 1 jaar

De Frikandel Totaal bestaat 1 jaar, en dat wordt gevierd met een speciale radio uitzending op locatie vanuit cafetaria Drive Inn in Nijmegen (vandaag van 20.00-24.00u). Natuurlijk gaan wij van Frietopia ook even kijken, later volgt dus nog een update.

Update: Het concept `radio kijken' in een friettent met een friet totaal erbij beviel me prima. De frikandel totaal lijkt nog steeds bezig met een opmars door Nederland (ons frikandel totaal zoeksysteem wordt als het goed is binnenkort weer up-to-date gemaakt). Verder hebben ze bij de Drive Inn tegenwoordig ook een kapsalon totaal, daar moeten we misschien ook nog eens een recensie van schrijven.
outis
Ik kan ook geen reden bedenken waarom je dat niet zou doen. 12 april 2011 06:00


Kafir
Kapsalon totaal, klinkt briljant. Waarom zou je immers niet twee gerechten die an sich al een combinatie zijn vervolgens weer combineren. 11 april 2011 13:22


Kerux
Nou het groeit nog steeds hoor ik, dus je komt hm vast wel een keer tegen. 10 april 2011 21:24


WTULTC
Leuk, maar ik heb hem nog steeds niet geproefd. Ik vraag me af hoe bekend deze variant buiten Nijmegen (daar is hij toch ontdekt) is. In ieder geval ben ik hem nog niet tegen gekomen. De Knoepert daar in tegen wel. Schijnbaar loopt de Knoepert ook nog goed volgens een friettent waar ik dat aan heb gevraagd. Toch leuk dat er steeds meer snacks en varianten bij komen. Inmiddels weet ik al bijna niet meer wat ik moet kiezen als ik een friettent binnen komt 10 april 2011 18:54