Op naar de honderd

Nog maar zeven te gaan. Vandaag was 93 aan de beurt.

Snackbar Bambi had een zeer uitnodigend bord buiten staan. Moe van het (k)(l)open? Bambi is open! En ik had net gewinkeld. Dus ja. Toch maar even een lekker frietje gescoord.

Het was een prima tent, zie de score in de database. Ook in deze tent weer het certificaat duurzaam en verantwoord frituren, gesponsord door Remia. Goed om te zien dat het al zowat standaard gebeurd. Net zoals ik het erg fijn vind om te zien dat groentekroketten steeds beter verkrijgbaar zijn. Maar vandaag heb ik voor het eerst iets gezien wat ik in andere tenten niet gezien heb: de biologische rundvleeskroket. Dus ook voor de bewuste niet-vegetariër wordt het aanbod in snackbars beter en beter.

De Weiderijck kroketten had ik al eerder gezien in de EKO winkel. Maar nu dus voor het eerst ook in de Horeca. En dat vind ik goed om te zien.

Als ik de honderd volmaak geef ik een frietfeest. Met friet, biologische en vegetarische snacks. Ik heb trouwens wel zin in een feestje.
Gravatar
Anoniem
gebeurT
7 december 2007 20:55


Kafir
Reken mij in! 4 december 2007 18:51


teleiotes
Frietfeest! :) 4 december 2007 16:02


Joris
Geef mij maar frietvet dat van dooie dieren gemaakt is 1 december 2007 22:10


outis
Bijna honderd. Ik vraag me af of je als je dood gaat ook alle friettenten waar je ooit geweest bent voorbij ziet vliegen :-D mmm

En hulde aan Joop trouwens, maar dat moet ik eigenlijk bij je vorige blog posten. 1 december 2007 20:12

Gravatar
Anoniem
Het zou het mooiste zijn om dat in de tuin van Joop met z'n privé-cafetaria te doen.... 1 december 2007 16:13