Snack en Wok

Soms kom je nog eens friettent tegen die niet in de database staat. In sommige steden natuurlijk niet zo opmerkelijk maar in het centrum van Nijmegen (de thuisbasis van Frietopia) toch wel. De meest voorkomende oorzaak is dat dat cafetaria nog niet zo lang bestaat. Dat geldt ook voor Snack en Wok in de Lange Hezelstraat. Geen idee wat er precies hiervoor in het pand zat, maar vermoedelijk geen friettent, want dan had ik het wel geweten.

Toen ik deze tent een tijdje terug ontdekt had, besloot ik hier redelijk vlug een keer friet te gaan eten. De eerste keer vergat ik een recensie te schrijven en dus moest ik nog eens terug, wat een ramp ;-). Deze keer heb ik dus mijn plicht gedaan en Snack en Wok toegevoegd aan de database. Nu nog maar wachten op een second opinion, want één recensie vind ik zelf altijd net te weinig.
Kafir
Nou heb ik zelf geen friet speciaal gegeten, dus met hele grote zekerheid kan ik het niet zeggen, maar volgens mij was het lijstje met standaard-sauzen en standaard-snacks wel aanwezig. Uiteraard geen döner en lahmaçun, maar wel frikandellen en kroketten. Alles in zich om gewoon ook een friettent te zijn.
7 januari 2008 15:02


Kerux
Op zich klinkt Snack&Wok niet echt als een typische friettent, maar je kunt er dus wel friet speciaal krijgen? ;)
7 januari 2008 08:49