Thank God it's the VARA

Nadat de VARA ons eerder een minstens twee minuten durende prime-time reportage door de neus geboord had (dat hebben we toentertijd min of meer geheim gehouden om teleurstellingen bij het grote publiek te voorkomen), nu een zeer kort momentje van zijdelingse aandacht in het programma Thank God it's Friday van zwangere anchorwoman Claudia de Breij.

Helaas werd noch Frietopia, noch friet genoemd, maar er kwam wel eventjes een foto van Makkie (en een klein stukje van een ander dierbaar lid) langs. Eveneens jammer was het dat Makkie op die bewuste foto niet het Frietopia-shirt aanheeft. Hier zie je toch een verschil in professionaliteit tussen het Frietopia-frikandellen-team en bijvoorbeeld de TVM-schaatsploeg. Bij laatstgenoemde zorgen de sporters er wel altijd voor dat de sponsornaam goed op de foto staat.

Het item ging overigens over het officieuze NK frikandellen eten in Heukelum dat afgelopen zaterdag weer gehouden werd. Bij die wedstrijd at de winnaar, wiens naam ik niet heb kunnen vinden, 18 frikandellen. Uiteraard geen record, maar na de afgelasting van het Groesbeeks Open bij Cafetaria Rikken, wel een beste seizoensprestatie. Dat is ook wat waard natuurlijk.

Richard, bedankt voor de oplettendheid, ik denk dat er nog al wat mensen straal overheen gekeken hebben. Voor alle mensen die het inderdaad gemist hebben, het programma is gewoon online terug te kijken en het desbetreffende fragment begint rond 21.46.
Erik
En dankzij mij was "www.frietopia.nl"; in beeld. Niet bepaald leesbaar, maar toch. 14 januari 2008 13:56


Kafir
De link was even naar de verkeerde aflevering. Het is gefixed. 13 januari 2008 22:58