Provincies | Brabant | 's-Hertogenbosch | Cafetaria De Kooi

Cafetaria De Kooi

Kooikersweg 559
5224 AT 's-Hertogenbosch (Kruiskamp)
Tel: 073 622 1397
https://cafetariadekooi.nl/
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:

11.30 tot 20.00 uur.

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Werner

- 14 februari 2018 19:04
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zeer aardige bediening, ook telefonisch.
De friet laat inderdaad wel te wensen over, veel te hard en vaak helemaal stuk gebakken, volgezogen met vet. Jammer maar helaas, hopelijk wordt het snel beter!

FH

- 15 december 2017 14:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prima cafetaria. Constante goede kwaliteit verse friet en prima snacks. Nette inrichting. Vriendelijk personeel dat het soms moeilijk lijkt te hebben met de drukte. Lekkere verse scherp geprijsde slaatjes. Openingstijden helaas teruggebracht tot 20.00 uur. lijkt door personeelstekort te komen.

Kan rond 18.00 erg druk zijn (wat op zich natuurlijk een goed teken is). Prijs van defriet aan de hoge kant maar door de goede kwaliteit wel okay.

bart

- 10 mei 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent ziet er netjes en verzorgd uit, is niets op aan te merken. Waar ik helaas wel iets op aan te merken heb is de kwaliteit van de friet. Ik ben hier nu een paar keer geweest en telkens was de (verse)friet veel te hard gebakken. De laatste keer dat ik hier was werden er net 2 frietjes ingepakt voor klanten die voor mij aan de beurt waren. Meteen daarna bestelde ik een frietje en werd de overgebleven friet van de vorige bestelling teruggegooid in het vet. Deze friet moet nog goed op temperatuur zijn geweest, want er zat maar een halve minuut tussen mijn bestelling en de uitgifte van de vorige bestelling. Deze teruggegooide friet werd vervolgens meer dan 2 minuten gebakken met als gevolg dat ie zo hard was geworden dat ik er met mijn vork niet meer doorheen kwam. Het valt mij wel vaker op dat friet snel opnieuw gebakken wordt terwijl dit eigenlijk helemaal niet nodig is. Ik hoef niet perse friet die meteen uit het vet komt, van mij mag de friet best wel een paar minuten buiten het vet gelegen hebben, dan is ie toch nog wel goed op temperatuur. In potentie kan dit een goede friettent worden, maar men zal toch meer op de kwaliteit moeten letten en de bediening zou ook wel wat vriendelijker mogen.

Kafir

- 28 december 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De Snackkoerier FLOP 100 zul je bedoeling. De bediening vond ik ronduit slecht (ze hadden geen zigeunersaus, het duurde minuten voor ik kon bestellen, de verkoopster praat een onduidelijk lokaal dialect) en er is weinig om het te vergoeden.
Opzich best een plus dat ze hun friet zelf voorbakken, maar dan moet je je klanten ook wel fatsoenlijke friet voorschotelen en dat was niet het geval.
Enige pluspunt is de mooie zaak met wc's en kitscherige beeldjes van eenden.

Kerux

- 28 december 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit was de nummer 69 in de snackkoerier top 100 2004-2005, dus we waren benieuwd toen wij hier binnenstapten. Op het eerste gezicht ziet het er inderdaad al mooi uit, een nette verzochte tent, leuke inrichting. Helaas kan ik niet anders dan een stuk minder positief zijn over de friet. De hoeveelheid die je krijgt voor de prijs is disproportioneel klein, en ondanks dat ik niks tegen goed doorbakken friet heb, was dit duidelijk wat té veel, iets minder komt de kwaliteit van de friet zeker ten goede.