Provincies | Utrecht | Utrecht | Cafetaria Geni

Cafetaria Geni

Hasebroekstraat 21
3532GJ Utrecht (lombok)
Tel: 030???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

teleiotes

- 8 november 2009 01:47
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wel erg klein, maar ziet er toch goed en schoon uit. Met een beetje meer moeite zou dit een goede friettent kunnen worden.

stichtingfrietkot

- 11 juli 2008 21:49
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Eerst het goede...De zaak is brand- en brandschoon. Zie zelf de eigenaresse continu bezig de zaak schoon te houden. Daarnaast is er bij mooi weer in de zomer altijd een zitje buiten waar je kunt eten.

Helaas is de friet niet niet lekker. Volgens mij vanwege het vet. Of het vet is niet goed, of het merk weet geen lekker frituurvet te leveren. De kroketten hebben nl. hetzelfde nare smaakje. Jammer! Moet voor deze zaak makkelijk zijn om de score te verbeteren.

Kafir

- 12 december 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het duurde erg lang voordat de friet kwam en inderdaad, de friet was te lang gebakken.
Verder is één tafeltje wel weinig waardoor je bij de minste of geringste drukte op de vensterbank moet zitten. De TV staat niet in de zaak maar in de keuken en daardoor is het lastig TV te kijken. Matige tent.

Kerux

- 10 december 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Als je van plan bent om redelijk veel friet te geven per portie, zorg dan ook dat je bakjes groot genoeg zijn zodat het er in past in plaats van dat de friet er aan alle kanten af valt. Het soort details dat net als de beschikbaarheid van zitplaatsen de sfeer van de zaak toch een beetje bepaalt.