Provincies | Brabant | Eindhoven | Cafetaria Ineen

Cafetaria Ineen

Kruisstraat 170
5612CN Eindhoven (kronehoef)
Tel: 040???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

outis

- 25 april 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prima cafetaria, ware het niet dat de prijzen zo bizar hoog zijn. Voor 2,50 heb je een "gewone" friet chilisaus. De chilisaus is fabriekssaus, net als curry, maar daar betaal je wel 80 cent voor (het resultaat is een hoeveelheid saus die op de bon lijkt te zijn gegaan).

De vrouw achter de toonbank was daarentegen wel bijzonder vriendelijk, dus dat scoort een plusje. Verder is er buiten op de Kruisstraat zitgelegenheid, maar dat is niet echt aan te bevelen (auto's). Binnen kun je ook zitten, maar dan zit je in de 1,5 meter tussen de etalage en de toonbank, dus daar zou ik me ook niet op mijn gemak voelen.

soupytwist

- 25 april 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dan zie je weer eens hippe sauzen het menu staan, zelfs cocktailsaus, en besluit je voor de champignonsaus te gaan...maar die hebben ze niet meer. Teleurgesteld bestel je dan maar een frietje tartaarsaus...

En wat wordt er gebracht? Een frietje champignonsaus, had de vrouw achter de toonbank even snel gemaakt(niet helemaal perfect maar kom op, dikke tien voor de moeite). De vrouw komt ook nog even vragen of het smaakt. De friet is ERG lekker, de service is gewoonweg een dikke tien waard, alleen jammer van de ENORM hoge prijs. Jammer, anders was ik hier vaker terug gekomen. Dan toch maar naar 't Zonnetje voor een garnalenloempia of twee :). Maar wel lekkere friet als je de prijs kunt verteren dus.