Provincies | Brabant | Eindhoven | Cafetaria Juan-Louis

Cafetaria Juan-Louis

Hastelweg 18
5616HL Eindhoven (strijp)
Tel: 040???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

smee_ter

- 14 maart 2010 15:13
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Cafetaria is overgenomen en heet tegenwoordig Vita-Li. Super bediening met erg goede friet, die ze zelf maken. Verder lekkere aziaatische hapjes te verkrijgen..

outis

- 4 februari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Juan-Louis blijkt een poging te zijn om een Oosterse naam in het Nederlands te schrijven.

De sfeer is ronduit bizar, ik kan er dan ook geen plus of min aan geven. Ik kan alleen zeggen dat je hier gewoon geweest moet zijn om te snappen wat ik bedoel. Nou vooruit. Toch maar een plusje.

De friet was helaas aan de zachte kant, maar smaakte wel naar aardappel. De pindasaus was verrukkelijk! Zeker ook goed vol na zo'n portie, al is €3,90 wel wat prijzig naar mijn idee (regio Nijmegen: €2,50 voor eenzelfde portie).

soupytwist

- 4 februari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tja, de friet was er echt te slap. De prijzen voor snacks en speciaalsauzen zijn er heel goed, vandaar de plus voor prijs. Verder krijg je voor je geld een HELE flinke bak, en de sfeer met de open haard (Een goede gast is niemand tot last) en de bouwvakker/vrachtwagenchauffeur/single die binnenstapt, "hetzelfde" bestelt, en een enorm bord friet en twee frikandellen en een mexicano naar binnen gaat zitten werken is minstens interessant te noemen. Juan Louis blijkt overigens een Vietnamees/Thais/Chinees echtpaar op leeftijd te zijn en geen dikke Mexicaan met snor en/of sombrero.