Provincies | Brabant | 's-Hertogenbosch | Cafetaria Le Coq

Cafetaria Le Coq

Van Berckelstraat 1
5211PG 's-Hertogenbosch (centrum)
Tel: 073???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

WTULTC

- 8 maart 2017 12:45
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ruime zaak. Op zich mooi, maar helaas tocht het ondanks dat de deur dicht zat. De friet is helaas niet geweldig. Gewoon fabrieksfriet ipv vers zoals aangegeven. Dan had ik achteraf wellicht beter rasfriet kunnen nemen. De hoeveelheid is normaal te noemen. De prijs vond ik aan te dure kan 2,45 euro voor een friet met. Bij sommige zaken heb je daarvoor speciaal voor en bij de beste zaak in Den Bosch (Fijnproever) krijg je voor 2 euro verse friet met, dus dat is nogal een verschil.

bart

- 24 februari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik was al enkele jaren niet meer in deze friettent geweest, maar ben er de afgelopen 2 weken enkele malen naar toe gegaan om hier een recensie te schrijven. De kwaliteit van de friet viel me niet mee, omdat deze veel te kort gebakken wordt en er nogal wat rauwe stukken friet tussen zaten. Niet echt smakelijk. Verder is dit wel een mooie, sfeervolle friettent met een nette en vriendelijke bediening. De gehaktballen uit de jus zijn top en verder ziet alles er erg netjes en schoon uit.

soupytwist

- 27 oktober 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zelfs kaarsjes op de tafels in het meer dan ruime zitgedeelte, en prima friet in flink grote hoeveelheden. Alleen zijn vooral de grote frietporties wat aan de dure kant.

outis

- 26 oktober 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Oeh. Een aanrader. Veel friet met veel pepersaus, geserveerd uit een sat├ęsausbak - dat riekt naar zelfgemaaktheid. In ieder geval uitstekend te eten. Verder een mooie, rustige inrichting, vriendelijke mensen achter de toonbank, veel (echte) planten in de zaak en erg lekkere mokkamilkshakes die niet uit een automaat getapt worden.