Provincies | Utrecht | Utrecht | Cafetaria Oudwijk

Cafetaria Oudwijk

Oudwijkerdwarsstraat 161
3581LC Utrecht (oudwijk)
Tel: 030???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

vincentclaessens94@gmail.com

- 27 mei 2018 21:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vanavond zoals bijna iedere week eten besteld bij cafetaria Oudwijk. Helaas vulde het automatische invulsysteem van thuisbezorgd op de één of andere manier het verkeerde huisnummer in. Bezorger kon het dus niet vinden en onze fout dat we zijn telefoontje gemist hadden. Máár toen we vervolgens naar de cafetaria belde om deze vervelende situatie op te lossen werd mijn vriendin uitgemaakt voor dom en in het algemeen zeer respectloos te woord gestaan. De bezorger werd nog wel teruggestuurd naar het correcte adres om ons de koude patatten te bezorgen maar toen ikzelf het initiatief nam om mevrouw van de snackbar even te bellen en om uitleg over haar onbeschofte manier van het aanspreken van mijn vriendin te vragen werd ik vervolgens ook op een belachelijk schofferende manier te woord gestaan. Ik heb mevrouw er nog op gewezen dat ondanks de drukte een enigszins professionele opstelling naar de klant wel het minste is wat er verwacht mag worden maar dit ging er helaas niet in en als ik het niet met haar eens was moest ik maar lekker ergens anders gaan bestellen. Nou dat ga ik zeker doen echt ongelofelijk hoe ontiegelijk onbeschoft ze hun klanten hier te woord staan ik heb letterlijk bijna op het punt gestaan persoonlijk verhaal te gaan halen ik ben nog nooit zo respectloos behandelt door een restaurant of cafetaria. Tientallen keren hier besteld maar dat ga ik dus nooit meer doen, heel jammer want de frieten waren altijd erg lekker.

Makreel

- 14 mei 2015 21:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prima patat en frikandel op de kop kunnen tikken. Verder niet heel speciaal en gewoon zoals het hoort. Het is me vooral bijgebleven dat de vrouw achter de balie erg vriendelijk was!

paul

- 14 november 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Lekker vol, met plaats voor 2 tafeltjes. Aan 1 tafeltje zat een meneer zo dik als ik nog nooit mensen dik heb zien zijn. (een ervaring) - gezellig kwebbelend over het nieuws uit de buurt. De grote friet die ik bestelde bleek gewoon 2 normale frieten bij elkaar, en ook de prijs werd die van 2 normale frieten speciaal, dus 2x1,70. Vrij duur, zeker voor de hoeveelheid die wel groot maar toch niet echt 2persoons was. Voor het geld erg weinig. De sfeer was met de landkaarten, foto's van het gesponsorde voetbalteam en de fleurige gele tafellakentjes gedecoreerd met citroenen en zonnebloemen, over de ronde tafeltjes en voor een friettent geen onaardige bijna stijlvolle stoelen, wel erg goed. maar de sfeerimpressie is ook gekleurd doordat ik in volle blijdschap was na een half uur vergeefs fatsoenlijke friettenten gezocht te hebben (wél broodje van cootje, falafeltenten, of al gerecenseerde tenten) toch nog deze hier vond, om een hoekje, het laatste hoekje dat ik bekeek voordat ik bijna wanhopig de bus wilde pakken om in een ander deel van utrecht, of zelfs een andere stad, mijn geluk te beproeven.