Provincies | Gelderland | Nijmegen | Cafetaria Steenbok

Cafetaria Steenbok

Steenbokstraat 16
6531TG Nijmegen (Hazenkamp)
Tel: 0243500533
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:

Maandag 11:00 - 22:00
Dinsdag 11:00 - 22:00
Woensdag 11:00 - 22:00
Donderdag 11:00 - 22:00
Vrijdag 11:00 - 22:00
Zaterdag 11:00 - 22:00
Zondag 11:00 - 22:00

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Mikey_Mal

- 20 december 2016 11:46
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.

MarcR

- 13 juli 2016 13:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
UPDATE:

Het interieur is duidelijk erop vooruit gegaan; relaxte zitbanken. En van de week was het hier om 21:30 nog opvallend druk. De uitstraling kan nog wel wat beter, maar vooruit, wat extra puntjes voor de sfeer.

Goede porties, lekkere pindasaus, en er hangt een suggestie- en klachtenbox.

De verse friet is er ook echt op vooruitgegaan, lekkere grove stukken. Nu nog Zaanse mayonaise (of Brander) ipv. frietsaus en dit is een onverwacht pareltje in het Nijmeegs frietlandschap.OUDE RECENSIE:

Drie kleine tafeltjes, waarvan het (overigens zeer vriendelijke) personeel ook niet zeker lijkt te zijn of je er wel wil zitten. Zwart overheerst. Tja.

Des te verrassender dat zo'n typische buurt-tent verse friet verkoopt naast fabrieksfriet. Hulde!

Verwacht echter (nog!) geen Vuurens of Piccolino-kwaliteit. De aardappels die ze gebruiken zijn lekker, maar ze snijden het vrij klein en frituren vrij hard, waardoor er ook wat te harde stukjes in je bakje terecht komen. (En friet hoeft wat mij betreft sowieso niet extreem knapperig te zijn.)

vanzandt

- 10 maart 2016 22:02
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Aanrader, personeel is vriendelijk. Als ik weerin de buurt ben ga ik er zeker weer naar toe.

teleiotes

- 4 mei 2015 08:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De verse frietjes smaakten uitstekend en het feit dat je kan kiezen tussen (iets duurdere) verse friet of standaard fabrieksfriet zie je niet vaak.

Met de verse friet, comfortabele banken, vriendelijke personeel en ruime openingstijden zeker een aanrader! Persoonlijk miste ik alleen de Vlaamse / Zaanse mayo bij de verse friet.

ernie

- 30 maart 2014 01:15
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Super lekker friet leuke zaak aardig personeel woon zelf in dukenburg maar ga er heen puur voor de verse friet die ze maken super lekker wel jammer dat ze om 10 uur sluiten en niet bezorgen maar tja voor de kwaliteit ga ik er wel heen

martijnhelgers

- 29 januari 2014 17:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
was laatst weer geweest heerlijk kapsalon nou er staan daar 4 tafels en de mensen die daar werken zijn aardig niks aan te merken heb gehoord dat er nieuwe meubels komen en nog iets friet is niet zo hard ga maar is naar de burght daar is het pas harde friet en bij piccolino ook geweest heb zelf gezien dat de friet kant en klaar gesneden is dus daar word het niet vers gesneden wel bij vuurens en bij steenbok leuke zaaak en goede kwaliteit

Kafir

- 28 januari 2014 20:44
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
30 cent extra voor verse friet, dat heb ik er graag voor over natuurlijk. Jammer alleen dat de friet kei- en keihard gebakken was en dat ik bang was mijn tanden erop kapot te bijten. De smaak was zeker okee, maar als je na elk frietje je kiezen voelt natrillen kan je er toch niet volop van genieten.

Hopelijk is het desalniettemin een inspiratie voor alle op het oog dertijn-in-een-dozijn buurtfriettenten om ook verse friet aan te gaan bieden. Maar dan wel iets minder hard afgebakken graag!

Harukaze

- 24 januari 2014 01:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De verse friet smaakte prima. Sommige stukjes waren wat aan de droge kant, maar zeker oké. Sfeer is niet bijzonder; hoewel er zitmogelijkheid is, lijkt de zaak zich vooral op afhalen te richten -- best normaal voor een buurtfrituur.

remarkable

- 23 januari 2014 03:32
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dat zie je niet vaak, een echt buurtcafetaria waar ze naast friet ook pizza, döner etc. hebben, maar waar de friet vers is. Het lijkt me een slimme zet van de nieuwe uitbaters, want op deze manier voeg je iets toe t.o.v. de vele andere cafetaria's in de buurt. De friet is lekker knapperig gebakken en zacht van binnen. De friet is wel een tikkeltje droog. De hamburger is lekker, met een geroosterd broodje en rauwe ui, precies zoals ik hem wil. Ik zag al dat ze belgische sauzen in huis hadden gehaald, dus dat komt helemaal goed met de steenbok. Aanrader wanneer je buiten het centrum woont!

isomen

- 19 januari 2014 01:58
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Maken de friet zelf lekker verse friet van de beste aardappels en een leuke sfeer
Klantvriendelijk en alles is schoon een leuke tent maar belangrijkste is de friet snijden ze zelf de beste van Nijmegen

RuudVeenstra

- 15 januari 2014 22:29
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ben al een paar keer geweest voor de zelf gesneden friet.Heel blij mee en dat hoor ik ook van de andere buurtbewoners. Smaakt gewoon lekker en geeft je een gevoel van hoe friet gewoon moet zijn. Aanrader van mij is de kapsalon, ik ben er gek op. smaakt lekker en een goed gecombineerd salade erop. Een nette zaak en klantvriendelijk. Een aanwinst voor de buurt.

Kerux

- 11 januari 2014 14:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze zaak heeft een nieuwe eigenaar en daarmee ook nieuwe naam gekregen. Tegenwoordig verkopen ze ook verse friet (naast fabrieksfriet). De verse friet is niet veel duurder, en sowieso is alles heel redelijk geprijsd. De verse friet was best goed, lekker knapperig, maar toch net niet goed genoeg voor de maximale score op kwaliteit. Ik kan niet precies zeggen wat er mis mee was, maar ik ga nog wel een keer terug om te hertesten. De hoeveelheid was ok, maar niet heel veel. De friet werd netjes naar mijn tafeltje gebracht.