Provincies | Brabant | Eindhoven | Cafetaria 't Kuiperke

Cafetaria 't Kuiperke

Bellinistraat 12
5653GB Eindhoven (gestel)
Tel: 040???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

labrator12@gmail.com

- 14 september 2017 13:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Superlekkere friet. Specialiteit natuurlijk Indisch eten. Als indo heb ik recht van spreken ; ) : Uitstekende hete kip met nasi! De Rendang van mijn tafelgenoot was ook zeer oké.

Heel vriendelijke bediening. Je moet even weten waar hij zit, maar dan ga je ook vast weer terug.

Kim1991

- 27 april 2017 23:11
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Top tent, snap de andere recensies niet. Aardige gastheer en lekker eten voor een kleine prijs. Kom er al jaren.

outis

- 29 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Lekker zachte stoelen!

Hele vieze friet! Na alle niet aangebrande stukjes uit het bakje te hebben gevist, houd je nog een hele bak met kleine zwarte stukjes over. De stukjes die ik wel heb opgegeten waren slap en vet, waarvan een frietje zelfs een vreemd grijze kleur had.

Verder lijkt deze zaak een bizarre concurrentiestrijd te voeren met Alet, vijftig meter verderop. De mentaliteit lijkt hier echter niet te zijn om klanten van de ander weg te kapen door beter te zijn, maar meer iets in de trant van "Hij bakt veel slechter, dus kan ik minder m'n best doen om er iets eetbaars van te maken", en "Hij is veel duurder, dus ik kan mijn prijzen ook wel wat omhoog schroeven". Voor een 'normale' friet pinda betaal je €2,50, en voor een 'grote' friet pinda (A21) maar liefst €3,00.

soupytwist

- 29 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Eh ja, eigenlijk zou kwantiteit lager moeten liggen omdat het onmenselijk is een bak met zulke vieze friet leeg te eten. De friet lijkt wel driedubbel gebakken en is ook veel te snel klaar. De pindasaus erover is smakeloos, terwijl het cafetaria toch Indonesische specialiteiten aankondigt. De prijzen zijn net zo belachelijk als Alet een eindje verderop. De friet is grijs met bruine randjes, slap en veel te vet.De zaak zelf is vrij klinisch ingericht.