Provincies | Noord Holland | Haarlem | Chefs Burger

Chefs Burger

Kruisstraat 18
2011PX Haarlem (centrum)
Tel: 023???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Kafir

- 9 december 2017 11:39
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vrij saaie/steriele zaak met frietjes die niet goed knapperig afgebakken en beetje bleek zijn. Wel redelijk goedkoop t.o.v. de concurrentie.

Kerux

- 24 november 2017 13:45
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nogal doorsnee zaak, met nogal doorsnee friet. Ik kan me voorstellen dat dit 's nachts een prima optie is, maar overdag met al de verse friet in de buurt niet de eerste optie.

teleiotes

- 20 november 2017 16:42
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het is misschien geen biologische verse friet, maar toch erg lekker en een goede portie. Alleen minder broodjes en burgers te bestellen dan ik had verwacht. Misschien inmiddels overgenomen?

bthv

- 30 juli 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Chef is een begrip in de haarlemse uitgaanswereld, maar ook overdag is het er best aardig toeven, al moet ik eerlijk bekennen dat voor sommige van zijn artikelen best dronken gevoerd moet worden eer ik dat naar binnen werk. Maar al met al is het standaard snackwerk uitstekend achter de kiezen te kieperen.

Gras

- 30 mei 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Chefs is een begrip in Haarlem. Overdag is het een geschikte tent om een keuze te maken uit één van de velen aangeboden soorten broodjes. Zelf gebakken broodjes en vers beleg vormen een prima lucnh. Maar Chefs staat vooral bekend onder het uitgaanspubliek. In de nachtelijke uurtjes is het dan ook een drukte van jewelste. Wat het vooral erg goed doet zijn de zelfgemaakte kleine turkse broodjes. Hier kan uiteraard van alles en nog wat op worden besteld, van broodje gezond en ei tot kroket of hamburger. Specialiteit is datgene waaraan deze zaak zijn naam ontleent; de Chefs Burger. Een rijkelijk gevuld broodje met hamburger, kaas, ham, ei, salade, sauzen etc. Eén groot feest op je bord. Het is geen goedkope zaak, maar dan heb je wel wat! Ondanks de grote drukte is er meestal wel genoeg ruimte om aan de bar of een tafel een plaatsje te bemachtigen. En ach, hoe meer zielen hoe meer vreugd want de bediening is hoe dan ook erg vlot en gezellig.