Provincies | Drenthe | Assen | City Snack

City Snack

Oude Molenstraat 2
9401DC Assen
Tel: 0592???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

pommesfrites

- 12 januari 2012 03:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Als Febo was het al geen topper, maar nu zonder febokroketten is de lol er wel af. Aardige mensen dat wel. Het mag ook wel een tikje schoner allemaal. Alleen geschikt voor de supersnelle trek: even snel wat kleingeld in de automatiek werpen en een snackje naar binnen werken...

Kerux

- 24 november 2007 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tegenwoordig is dit geen FEBO meer, maar een city snack. Helaas is dit geen verbetering. Ze proberen erg op McD te lijken: minpuntje voor sfeer. En de friet was ondanks het juiste kleurtje gewoon niet lekker, niet krokant genoeg. Daarnaast kreeg je maar een slecht gevulde A7 als je een normale friet bestelde (voor normale prijs).

Bogey

- 29 januari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zonder meer de meest vieze snackbar in Assen. Vieze vloer, personeel in vieze kleding, vieze tafels, vieze dienbladen. En als bekroning van dit geheel krijg je van het ongeïntresseerde personeel schiftende pindasaus bij je patatje oorlog.

Frituurman

- 5 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Beroerde FEBO die er, hoewel wel netjes uitziet, het niet moet hebben van sfeer en gezelligheid. Maar ook niet van de producten die het verkoopt. De prijs is gelijk aan die van andere FEBO's. Vandaag waren satékroketten maar 60 cent, best lekker (maar niet zo lekker als bij de Smullers en dát zegt veel!) en wel erg goedkoop. Maar ja, het was een aanbieding en dus niet structureel goedkoper dan een andere snackbar. De patat is aan de slechte kant. Het lekkerste aan de patat was de mayo.