Provincies | Brabant | Eindhoven | Dik en Lang

Dik en Lang

Jan van Lieshoutstraat 28
5611EE Eindhoven (centrum)
Tel: 040???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

remarkable

- 21 december 2013 19:44
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent eens uitgeprobeerd. De zaak oogt hygiënisch,en het personeel is vriendelijk. De friet is echt vers, want ik zag ze bezig met de aardappels. Ik kreeg het in een zwart bakje. De kwaliteit was niet helemaal goed. Wel vers, dus dat is altijd een pluspunt, maar te slap, en te kort gebakken. Hierdoor was het ook wat vet. De nasmaak van het vet was ook niet echt m'n ding. Je merkt dat de ze de kunst nog niet helemaal in de vingers hebben. Duidelijk minder dan de van leeuwen in Eindhoven,die ik eerder op de dag heb geproefd.

WTULTC

- 26 november 2013 16:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
25/11/2013 Hier weer eens geweest en nog steeds verse friet die goed worden gebakken. Volgens mij zo ongeveer de enige in het winkel- uitgaansgebied van Eindhoven. Porties zijn wel wat kleiner geworden dan eerst, dus die gaat naar normaal.

Heerlijk verse frieten. Ik kon zelfs zien dat ze werden gesneden. Voor 2 euro met saus erover is dat in hartje centrum in Eindhoven een keurige en goede concurende prijs. Ondanks dat je niet echt binnen kunt zitten heeft deze tent wel een leuke sfeer. Het voelt een beetje aan als of je in Belgie een frietje besteld. Je kunt zelfs een friet Belg bestellen. Wellicht is dat met Belgische mayo. Goed overigens dat ze half in de zak ook al een kwak saus doen, want zo heb je wel op alle friet saus zitten.

jacquira

- 5 november 2009 13:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het zijn echt heerlijke patatten! De smaak is echt zoals gefrituurde patatten moeten zijn; heerlijk krokant, echte aardappelsmaak en niet vettig en lekker gezouten! ECHT genieten!

Leroy

- 5 oktober 2009 22:11
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Opzich wel goede friet. maar als je kijkt wat voor rommel er om de grond lach gisteren. vindt ik wel dat ze het om moeten ruimen.

aldus is het personeel een beetje moe lijkt me, maar werken moet met een glimlach en niet met een grijns.

en de prijzen zijn ook een beetje aan de hoge kant. opzich niet verkeerd voor vers gesneede friet maar dan zou ik die wel een klein beetje lager houden.

Engeltje26

- 17 mei 2009 15:19
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het was erg lekkere friet die ze hadden. Het is maar een klein zaakje waar je niet echt kunt zitten. Bovendien verkopen ze ook Belgische friet en Belgische mayonaise die daar van houdt.
Bami schijf was ook erg lekker, net zoals de kaassouflé. Het smaakte er goed. Ook een pluspunt is dat ze pindasaus zelf maken,
Het personeel is vriendelijk en staat je goed te woord.
Wel een minpuntjes: een meisje met langer haren die er werkte had eerst haar haren los, maar gelukkig deed ze later vast en er stond achter in de zaak een prullenbak zonder deksel. Dat kan gewoon echt niet.\
Maar verder was het allemaal dik in orde.

seyit

- 15 juni 2008 14:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
MMMMMMmmmmmm......de lekkerste friet die ik tot nu toe heb gegeten echt geweldig. Ik was er gisteren rond etens tijd en het was erg druk in de frituur. Het sfeer was goed. Aardige mensen met een leuke glimlach. Dik & Lang het is de moeite waard om daar eens een langs te gaan .

mona74

- 21 mei 2008 13:54
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geweldig!! Een friettent in Eindhoven die wel echte "verse friet" verkoopt! Deze heren en dames snijden hun friet ter plekke en weten ze vervolgens ook nog goed te bakken. Dat zie je bijna niet in Eindhoven!!

Ook het personeel is super vriendelijk en ze zijn allemaal voor een grapje zelfs tijdens de spits.(bij de meeste tenten kan er dan geen lachje vanaf).

Ga zo door en jullie maken het helemaal hier in Eindhoven

Dinther

- 24 april 2008 09:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Grandioos, ze hebben hier echt lekkere friet. Geweldig

Truuske

- 15 maart 2008 01:13
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geweldig dat frietje stoof vlees.

Kafir

- 20 november 2007 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Naast een hele dubbelzinnige naam heeft deze tent ook hele lekkere friet in de aanbieding. Vers gesneden en dan wel goed afgebakken. Helaas hield de portie niet over en was de prijs nogal hoog. Voor Eindhovense standaarden valt het schijnbaar nog wel mee, maar ik ben de Nijmeegse frietprijzen gewend en dan is het nog best duur, wat anderen ook mogen beweren.

Verder zijn de puntzakken natuurlijk lekker authentiek (hoewel de tent er pas zit) en het zat toen ik er was (op koopzondag rond een uur of vier) ook behoorlijk vol. Maar dat mag de pret niet drukken. Echt veel ruimte om te zitten is er niet, maar je kan wel kijken naar andere mensen die net als jij van goede friet genieten, en dat is wat waard.

outis

- 18 november 2007 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wauw! Eindelijk een friettent in Eindhoven die wel echte "verse friet" verkoopt! Deze heren snijden hun friet ter plekke en weten ze vervolgens ook nog goed te bakken. In Eindhoven een primeur.

Laten we hopen dat ze het lang volhouden, want ze zijn als één van de weinigen in het centrum rond etenstijd open (!) en bieden goed tegenwicht tegen De Hoek en Jim's Food Factory.

Ze zijn wat prijzig, maar je krijgt wel waar voor je geld. Alleen als je wilt dat ze je friet niet verzuipen in de saus moet je dat wel even melden: standaard krijg je hier 2 kwakken saus over je friet, die overigens geserveerd wordt in een puntzak. En door zeer vriendelijke mensen :)