Provincies | Brabant | Eindhoven | Jim's Food Factory

Jim's Food Factory

Dommelstraat 25b
5611CJ Eindhoven (centrum)
Tel: 040???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

WTULTC

- 15 oktober 2012 12:46
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Niet een al te beste friettent in het centrum van Eindhoven is dit. Hoeveelheid is nog wel normaal te noemen, maar de smaak van de friet is niet echt lekker (beetje bleekjes). Prijs is aan de dure kant. Groot onderling prijsverschil tussen wel of geen saus (een 1 euro bij bijv. een frikandel speciaal). Je kunt boven ook zitten, maar de inrichting had leuker gekund.

soupytwist

- 11 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tja, een puntje voor lekker omdat de friet erg snel geserveerd werd. Verder beetje jammere tent waarbij het personeel je lange tijd negeert voordat je bestelling wordt opgenomen.

EDIT: Okee, ik word liever genegeerd dan met zo'n vieze glimlach een frietje geserveerd te krijgen, maar ik ga nog terug om de mangosaus en mosterdsaus te proberen. Kwantiteit om mee te nemen is trouwens onder de maat.

outis

- 18 mei 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ongezellige tent, zichtbaar ingericht op drukke uitgaansavonden. Het interieur heeft erg veel weg van McD*****s. Het is niet extreem duur (€2,30 voor een grote friet speciaal), maar je krijgt dan ook niet extreem veel. Sterker nog, het bakje was niet erg vol. De friet had net even te lang in het vet gelegen, waardoor mijn gebit nogal te lijden had.

skrebbel

- 10 april 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het enige dat deze tent mee heeft is haar locatie. De sfeer is erg slecht, persooneel vervelend en muziek niet uit te staan. Gelukkig is de automatiek direct aan de buitenmuur, zodat je niet naar binnen hoeft voor een frikadel (vaak te koud, overigens). De friet is echter goed te eten.