Provincies | Brabant | 's-Hertogenbosch | Kees Kroket

Kees Kroket

Visstraat 12
5211DN 's-Hertogenbosch (centrum)
Tel: 073???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Buikske

- 6 oktober 2008 15:16
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Heeft inderdaad wel iets weg van de mac, maar het is tenminste iets wat wel de naam cafetaria verdient. Je krijgt geen troep zoals bij de mac donalds. Het gaat hierbij eigenlijk voornamelijk om het uiterlijk, de sfeer, en de prijs is ook vrij hoog. 3 euro 20 voor een grote friet speciaal, die niet eens zo heel groot was eigenlijk, vind ik best duur. Hij smaakte wel goed ondanks mijn voorkeur voor dikke friet, deze dunne friet smaakte goed. Vond het wel stom dat de toiletten er alleen voor personeel waren trouwens..

Wel mooi dat ie snachts om half 3 nog open is :) (weet niet precies tot hoe laat)

nijntje

- 9 juli 2007 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mensen die dit een MacDonalds noemen zijn duidelijk nog nooit in de Mac geweest. Kom op, dit is zoveel beter! Goede friet, grote portie en zachte bankjes om op te zitten, top!

system friet

- 15 juli 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kees Kroket is het Mekka voor dronken Boschenaren waar je je friet kan nuttigen tijdens het bekijken van tmf op 5 schermen! Oorverdovend getetter van de tv´s houden de dronken baldadigde bezoekers naar zeggen rustig zodat de pleuris niet uitbreekt. Niet echt mijn ding dus maar wel lekkere FRIET!!!

AlBundy

- 12 mei 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuke friettent waar ik altijd even heen ga als ik in Den Bosch ben. De beste friet eet je toch wel hier. Dat het een McDonalds-achtige uitstraling heeft vind ik niet echt boeiend, het was me nooit opgevallen eigenlijk.

De ronde banken zitten lekker en er is veel ruimte zodat je makkelijk je snacks kwijt kan en toch zeker met z'n 3en aan een tafeltje kan eten.

De tv's storen mij niet, ik vind het wel lekker om muziek op de achtergrond te hebben, en zo hard staat het meestal niet.

Ook zijn ze lekker laat nog open, zodat je na de late film, of tussen het uitgaan door nog even een patatje kan eten.

De prijs vind ik gemiddeld, je betaalt tegenwoordig bijna overal wel 1,50 voor een patatje, maar die haalt zelden de kwaliteit die je hier krijgt.

De bediening is ook altijd vriendelijk, ik mocht zelfs naar de wc toen ik dat een keer vroeg, en dat is door de keuken heen, die er ook netjes uitzag!

bart

- 24 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is een friettent die echt veel weg heeft van een Mc Donalds, zoals al in meerdere recensies is beschreven. Het komt een beetje fabrieksachtig over allemaal en de dunne fabrieksfriet kan mij niet echt bekoren. De bediening is vriendelijk, de prijzen zijn hoog en de sfeer is niet echt geweldig. Dit is niet echt een favoriete tent van mij.

soupytwist

- 20 september 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Echt ongezellig valt het ook niet te noemen, de staf is namelijk erg vriendelijk en behulpzaam, maar het kleurenschema is wel erg klinisch-rood-geel en de prijzen zijn gewoon te hoog.

paul

- 3 augustus 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Onbevooroordeeld door de slechte commentaren hier, die had ik nog niet gelezen, zal ik hier mijn mening zoals genoteerd in de friettent geven.

De kees kroket heeft enige macdonalistische trekken, waaronder de herkenbare prullenbakken en luide tv's (ok, dat hebben ze niet in de mac, tenmisnte niet toen ik er 3 jaar geleden voor het laatst kwam, maar het is wel een mac-sfeer-achtig)

maar, ondanks dat is de sfeer er erg goed. de banken zijn leuk rond, en op een enkel tafeltje ligt zelfs een krant zodat je, met je rug naar de tv gekeerd rustig en met veel ruimte je krantje lezen kunt en je frietje verorberen. ze hebben tomatensoep, en veel heel veel andere dingen.

en de friet is van de allerallerhoogste kwaliteit. dat dunne friet verboden dient te worden neem ik bij deze terug.

aan de dure kant, ja, ten zeerste. maar ik vind dat deze friettent zijn geld meer dan waard is, als de prijs naar beneden zou gaan zou dit bijna een favoriet van me worden.

Hans van Bijnen

- 15 april 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.

Von

- 31 oktober 2004 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het lijkt inderdaad veel op de Mac. Het is een frituurfabriek.

Ward

- 26 november 2003 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
1,50 voor een kleine friet zonder :|

Damn...

Naja, de friet was lekker, verder deed het me erg veel aan de Mac denken...

EFE

- 24 november 2003 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De Nederlandse MacDonalds, inclusief kindermenu met figuurtjes.