Provincies | Brabant | Eindhoven | Kwalitaria de Tempel

Kwalitaria de Tempel

Antwerpenlaan 26
5628XE Eindhoven (de tempel)
Tel: 040???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

wiejij

- 8 juli 2012 14:54
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gisteren hier frietje met genomen. Vriendelijke bediening. Nette inrichting en schoon. De prijs is beetje aan de stevige kant maar jekrijgt best veel voor gemideld freje. iDikke frietenen dachteerst dat dit niet veel zou worden, maar al bij eerste hap wist ik dat het een lekker frietje was. Lekkere (geen doorsneesmaak) frietsaus. Zout er apart bij. Snap onderstaande recencie niet dat het niet lekker zou zijn, en de beoordeling slecht past bij deze tentzeker niet. Gewoon voldoende zou beter zijn
Heeft trouwens ook een zeer uitgebreid assortiment broodjes en burgers ed.

Knarf

- 23 februari 2011 11:50
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Duur, sfeerloos. Grotere bestelling gaan vaak mis. Kom je thuis mis je van alles. Wordt wel nabezorgt (als ze de telefoon opnemen)

Bitterbal

- 7 juni 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het is een heel gezellige friettent met goed hardwerkend personeel die goed aan klantbinding doen. Als ik binnenkom voel ik me beter als wanneer ik thuis binnenkom, zo gezellig is het daar. De hamburgers van Rens zijn om op te vreten. Houdoe en Bedankt. Met vriendelijke groet, Bitterbal.

skrebbel

- 3 november 2003 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
doorsnee buurtsnackbar. sluit te vroeg (half elf), maar erg lekkere zelfgesneden friet. synthetische snackbarketensfeer.