Provincies | Gelderland | Wijchen | Pim's Frituur

Pim's Frituur

Kasteellaan 1
6602DA Wijchen (centrum)
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

JanDerks

- 26 november 2019 19:12
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kom al vanaf het eerste begin bij Pim’s frituur. Altijd goede kwaliteit en service. Het personeel is erg vriendelijk en Pim zelf een ondernemer puur sang. Kortom “ga zo door”...

Groet,

Jan Derks

Kapotje

- 28 september 2019 19:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Slechte service. Verkeerde spullen mee gegeven. Friet te lang doorgebakken. Kortom slechter kan niet.

Kafir

- 3 november 2016 17:41
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
November 2016: Weinig veranderd ten opzichte van acht jaar geleden.

Januari 2009: Verse friet inderdaad, die ook best goed was. Er zaten wel veel te veel aardappelsnippers en dergelijke tussen, maar de structuur (krokant van buiten, zacht van binnen) was prima. De porties houden niet over en de prijs is (mede daarom) een beetje te hoog.

Over de sfeer was ik niet bijzonder te spreken, de tafeltjes en stoeltjes ogen wat klinisch en het personeel was druk bezig met binnenpretjes. Het brengen van de friet naar de tafel is natuurlijk wel weer positief.

FrietPete

- 28 september 2016 17:39
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prima ! Lekker tamelijk dikke eigengemaakte frieten !

WTULTC

- 13 februari 2016 17:25
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hier wordt inderdaad verse friet verkocht en je ziet dat de eigenaar met passie werkt. De friet smaakte goed. De hoeveelheid is normaal en de sfeer is ook normaal. Het is een kleine zaak, maar oogt wel netjes. Prijs is een tikkeltje aan de dure kant. Na afloop hebben we nog met de eigenaar gesproken over de diverse aardappelen en welke soort nu goed zijn om friet van te bakken.

Graansma

- 11 april 2014 12:35
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Heb in 30 jaar bij tussen de 40 en 50 lokale friettenten in Europa friet mogen eten en ik woon sinds kort in Wijchen. Pim maakt veruit de beste verse friet die ik tot nu toe heb gegeten als liefhebber. En ik kan er gewoon naartoe fietsen!

Naomi

- 14 januari 2014 19:39
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Lekker tentje, werkelijk waar niks negatiefs aan toe te voegen. Goede prijs en kwaliteit verhouding. En bovenal heerlijke friet!

MarcR

- 28 juli 2013 01:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wie in Wijchen woont treft het, want in 'n pitoresk centrumpje vind je deze verse frietenbakker. Het interieur is normaal (wat weinig tafeltjes), maar de locatie maakt het goed.

Men bakt de friet hier goudbruin; maar zeker niet te hard. Veel mensen houden wel van dit soort krokante grote frieten, denk ik. De friet is niet vet, niet te zout, en je krijgt 'n ok portie voor de prijs.

Harukaze

- 28 juli 2013 01:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friet was prima, lekker vers en krokant. Goede hoeveelheid zout ook, mayonaise keurig gescheiden. Hield nog genoeg mayo over zelfs.

Tent zelf is in orde; niet heel groot. Minpuntje voor het terras omdat ik het er een beetje vond stinken.

Kerux

- 27 juli 2013 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prima friet, alhoewel het wat mij betreft nog net iets meer naar aardappel mag smaken (licht frituurvet smaakje nu). Wel lekkere pindasaus. Waarschijnlijk wel de beste friettent van Wijchen. Ze hebben 3 maten bakjes, maar de kleinste is een A9+1 dus dat is best prima (ook qua prijs).

[26-01-2009]Deze tent is een stuk mooier geworden sinds de laatste overname. Ze hebben nu verse friet die best goed gebakken was en de service was prima. Ze zijn alleen niet echt de goedkoopste.

rubenn

- 27 juli 2013 18:04
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prima locatie, wel een beetje klein. Redelijk duur voor wat je krijgt, maar wel lekkere friet. Had misschien een klein beetje minder bruin mogen zijn.

teleiotes

- 27 juli 2013 17:48
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Verse friet is altijd een plus, maar ik mis een beetje de aardappelsmaak.

remarkable

- 19 april 2013 23:04
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vandaag een frietje gegeten bij Pim's Frituur in Wijchen. Sfeer is wel ok, al was het wel erg druk en dus weinig zitplaatsen. De Friet was echter verrassend goed! Lekker knapperig en zacht van binnen. Heerlijk luchtig, maar toch niet slap. Er had iets meer zout gemogen op de friet, maar das een kleinigheid.Je merkt aan ieder frietje dat Pim het bakken onder de knie heeft. Echt een aanrader. Een minpunt dan: ze hebben er geen Belgische mayonaise. Dat is jammer, want een kwaliteitsproduct verdient een goede saus.

janny

- 31 mei 2012 18:35
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een van de eerste friteszaken, was ome Joep in de Lange Hezelstraat in Nijmegen. Hij had geweldige frietjes.Daarna kreeg je Furens in de Smeetjensstraat, en nu is daar ook de Burcht. Allemaal frietjes, goed gebakken en geweldig van smaak.
Maar de aller beste frietjes eet ik nu in Wijchen.
Bij Pim's Frituur. Heerlijk van smaak lekker knapperig
en een hele vriendelijke bediening.

rrapptorr

- 25 februari 2009 10:30
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
als ik me zelf wil trakteren ga ik naar pim, altijd lekkere zelf gebakken friet.
lekker krokant en zacht van binnen, precies goed!
oke, de prijs is aan de hoge kant maar kwaliteit mag een hoger prijskaartje hebben.
pim zelf is een aardige spontane jongen met een Brabantse tongval die altijd een praatje komt maken en zeer goed met vak bezig is

Vuurlente

- 25 januari 2009 23:36
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ze serveren hier verse friet, het personeel is vrolijk, jong en klantvriendelijk (bezorgen aan tafel) en de tafels en stoelen zijn mooi schoon. Ze zijn wel een beetje aan de dure kant, zoals ook alle andere friettenten in Wijchen waar ik ben geweest.