Provincies | Drenthe | Hoogeveen | Restaurant Babylon

Restaurant Babylon

Schoolstraat 6/8
7902BJ Hoogeveen (centrum)
Tel: 0528???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Kerux

- 20 juli 2008 20:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een bord met lekkere friet, prima pindasaus en als leuke toevoeging wat kruiden: prima dus. Een nadeel, dit is niet echt een friettent te noemen, dus dat verreken ik in de sfeerscore. De sfeer was prima voor een eetcafe, maar als friet niet eens expliciet op de kaart staat is het geen friettent.

Vuurlente

- 20 juli 2008 19:36
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ze hebben hier echt superlekkere satesaus! De friet is ook ok en je krijgt een vrij groot bord, maar daar betaal je dan ook veel voor.
Opvallend is dat deze tent uberhaupt in frietopia staat, want hij komt meer over als een shoarma-restaurant, en hij had friet niet eens op de kaart staan, al serveren ze het wel. Niet echt een friettent dus, wat mij betreft.

Frituurman

- 6 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een shoarma zaak met heerlijke gekruide friet en prima knoflooksaus die niet al te sterk is en dus goed te gebruiken is bij zowel friet als shoarma. Het is een graag geziene en bezochte gelegenheid dichtbij het uitgaanscentrum van Hoogeveen. Je loopt de discotheek uit en je bent er eigenlijk. Gevestigd aan de in de volksmond 'Gazastrook' (samen met nog 2 shoarma/kebab-zaken waar ik nog nooit friet heb gehad) genoemde Schoolstraat is het een nette tent met mensen die Nederlands spreken achter de bar (ook √°ltijd prettig!). Zoals gezegd lekker gekruide patat (lekker gebakken, niet te hard en ook zeker niet vettig), goede sfeer, uitstekende bediening en ook nog een aardige prijs (als je voor de combo shoarma + patat gaat). Lekker!

Ik weet niet of shoarmazaken er ook tussen mogen, maar gezien de lekkere friet die hier te krijgen is, denk ik dat deze erbij moet c.q. hoort!