Provincies | Brabant | Eindhoven | Snackbar Alet

Snackbar Alet

Donizettilaan 43
5653BA Eindhoven (gestel)
Tel: 040???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

outis

- 29 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Oef.

In deze zaak mag allereerst gerookt worden, wat vrij onprettig is voor niet-rokers. Ten tweede hebben ze een vreemd verwerkingsproces voor aardappelen. De folder kondigt aan "Wij gebruiken verse aardappelen", maar dat blijkt voornamelijk zonde te zijn van de aardappelen. Gekookte aardappel is lekkerder. De friet wordt voorgebakken, om vervolgens de hele dag te laten uitdrogen bovenop de bakwand. Vervolgens bakken ze de friet, leggen ze hem op de rand van de frituur (?!!) om hem vervolgens nog een keer op te bakken als er vraag naar is.

Één woord hiervoor: eww. Het resultaat is vieze, taaie, extreem vette friet, die niet eens lekker te maken is met de toch best eetbare chilisaus. Met de prijzen is ook iets mis. Zie hiervoor mijn commentaar bij 't Kuiperke, dat hier vlakbij zit.

soupytwist

- 29 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vanwege de rokers in de zaak toch een min voor sfeer, ondanks aquarium en flipperkast. Verder worden er scheikundige proeven uitgehaald met onschuldige, maagdelijke aardappels: slechts een meesterschurk krijgt het voor elkaar om friet zo vet te bakken dat ze aan elkaar plakt en niet uit elkaar te halen valt. Prijzen zijn extreem hoog en prijs-kwaliteit verhouding valt ver te zoeken. Misschien moeten ze in Eindhoven echt eens leren dat diepvriesfriet vele malen lekkerder is dan enge, grijze(!) opgebakken verse friet met bruine randjes. Onverantwoord frituren, noem ik het.

De chilisaus was overigens erg lekker.