Eten en zo

Kerkstraat 39
5451BM Mill (Centrum)
Tel: 0485455100
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:Alle recensies over Eten en zo:

FrankvB

- 25 november 2013 22:46
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hier dus 25/11 ook weer geweest! Na de teleurstelling in Uden, paar km omgereden naar deze frituur.

Man en vrouw zelf weer achter de counter, bij binnenkomst gelijk die heerlijke geur, dit is voor mij frieten eten! Erg jammer dat niet meer Frietopia leden hier hun frites nuttigen, deze toko is een van de betere!

Ritje Mookerheide, terug via Mill, dus toch maar weer eens naar Eten en Zo.
Dit keer viel mijn oog op puntzakken frieten.
Frites waren wederom precies goed gebakken, extra zout niet nodig gehad, best lekkere fritessaus? Veranderd sinds vorige keer? Al is natuurlijk Vlaamse mayo vele malen lekkerder, maar dat terzijde. Binnen ook nog steeds alles spik en span. Kortom we komen vaker.

Weer bezoekje gebracht, alles weer op en top schoon, dat zie ik graag! Medewerkers met schortjes en mutsjes bezig in keuken! helemaal geweldig! Tafeltje van vorige bezoekers werd direct af gedaan, wc zuiver, fritesstukjes in frituur werden gelijk ontdaan zodat ze niet konden aanbakken, top!Zijn goed bezig in deze frituur! Nu nog eigen gesneden frites en vlaamse mayo en het is HET

Wederom geweest, deze keer een jongedame achter de counter, netjes verzorgd, frietjes en snacks werden bezorgd, zout en peper op tafel, en de frites, waren nog lekkerder dan andere keer. Wederom verse frites, en ik heb het idee dat ze reuzel bij het frituurvet gooien, en zit zo'n heerlijke smaak aan de frites, we gaan 1e week april nog eens testen, maar dit frituurke verslaat menig belske! Er was ook redelijk flink wat speling met klanten in de tijd dat wij er waren, er mag wel wat aan het radio volume gedaan worden, dat was zowat nihil, zonde dat je alle bestellingen aan moet horen.