FEBO

Molenstraat 152
6511HN Nijmegen (centrum)
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:Alle recensies over FEBO:

Kafir

- 4 februari 2010 00:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Februari 2010: Oei, dit was matig... Nee, dit was slecht, erg slecht. De portie is nog wel te doen, maar stelselmatig te weinig saus. De prijs is gewoon veel te hoog, bij veel zaken in de buurt krijg je een grote voor de prijs van een kleintje hier, E2,30 voor een simpel klein frietje met...

Gezellig vind ik het niet, maar dat kan ook aan mij liggen, vandaag gaat het even om de friet. De frietjes hadden een bijsmaakje, een smaakje dat mij net iets teveel smaakte naar hartig en naar iets wat ik associeer met vlees. Nou kan het net zo zijn dat ze de Vitaaltjes (die zijn best goed te eten) in hetzelfde vet bakken als de friet en dat die dat smaakje aan het vet afgeven, het kan ook iets anders zijn, maar ik zat mijn hele portie frietjes de smaak van het bijsmaakje te analyseren, dus niet op de frietjes zelf te letten. Verder was de friet niet boeiend en ook niet lekker.

Mei 2009: Hé, een FEBO in Nijmegen... Als je weet wat er gemiddeld voor mensen bij de Groenen kwamen (erg dronken) dan vraag je je af waar ze aan begonnen zijn, maar daar zullen ze zelf toch ook wel over nagedacht hebben.

De friet vond ik nét iets te zacht, had dus misschien een paar tellen langer in het vet mogen blijven hangen, maar waar praten we over. Eigenlijk is de kwaliteit vrij gemiddeld.

Wat wel een nare tegenvaller was, was de hoeveelheid saus. Het sauscompartiment werd nog niet half gevuld. Samen met de ook niet al te grote portie friet duidelijk een minpuntje.

Een ander minpuntje vind ik de sfeer. Felle kleuren en onvriendelijk personeel zijn niet mijn favoriete ingrediënten van een friettent.

Tot slot, de prijs is vrij gemiddeld, er zijn goedkopere en duurdere zaken in de stad. Zoals gezegd zijn bijna alle sauzen even duur, behalve frietsaus die 10 cent goedkoper is. Alleen vind ik het zoals al eerder gezegd wel raar dat je geld betaalt voor een frietje met saus en dat je het moet stellen met één druppel.