De Mammoet

Het volgende persbericht is bij ons binnen komen rollen;

"Amsterdam, 12 januari 2010 - Vanmiddag beleefden de bezoekers van de Horecava een primeur: tijdens een persconferentie in de RAI presenteerden de gebroeders Beckers, uitvinders van de frikandel, hun nieuwste vondst. De Mammoet is een 26cm lange snack met een eigen saus, en is alleen verkrijgbaar bij cafetaria. (...)

De introductie van de nieuwe snack zal niet ongemerkt voorbijgaan aan de cafetariabezoeker: elke Mammoet heeft een opvallend rood bakje én z'n eigen zachte, zoet-pikante saus. Voor in de snackbar is een scala aan point-of-sale-materialen ontwikkeld. Daarnaast is er een tv-commercial die de Mammoet binnen no-time bekend zal maken bij het grote publiek. (...)

De Mammoet is vanaf februari verkrijgbaar bij snackbars overal in Nederland."

De mammoet. Een langere frikandel dus. Is langer beter? In ieder geval houden we van frietopia van ontwikkeling, dus hier. De eerste die een Mammoet in het wild (de cafetaria dus) spot en ons een foto en een verslagje opstuurt wint een fantastische prijs!

Die fantastische prijs is dan een authentiek frietopia t-shirt of een frietmeet met de frietopia crew onder het genot van een frietje. Als het een erg goed verslag is misschien wel allebei. Succes!Gravatar
Anoniem
Wat zouden ze ervan vinden als je een kaassouffle of groentekroket met mammoetsaus zou bestellen? 13 januari 2010 21:45


WTULTC
Leuk nieuws. Als er een aparte saus bij zit dan zal het toch wel iets anders smaken dan een gewone frikandel verwacht ik. Anders had je namelijk een Mammoet speciaal kunnen bestellen. Ik ga hem zeker een keertje bestellen in een friettent. 13 januari 2010 17:40

Gravatar
Anoniem
Ik ga meteen op zoek! 13 januari 2010 15:41