Provincies | Overijssel | Zwolle | AnyTyme Snack & Dine

AnyTyme Snack & Dine

Lubeckplein 18
8017JZ Zwolle (hanzeland)
Tel: 0384669610

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

outis

- 5 januari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hulde aan de jongen met de paardenstaart die er duidelijk plezier in had.

Helaas was de pindasaus een nogal onherkenbare drab. Dit was de eerste keer in mijn leven dat ik de pindasaus niet heb opgegeten.

De zaak is keurig verzorgd, met mooie plantenbakken (groot!) en een gezellige inrichting. Groots opgezet. En 1,60 is niet veel voor een frietje pinda, als er de volgende keer tenminste normale pindasaus bij zit.

soupytwist

- 5 januari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Twee scholieren als enige in een groot restaurant zorgt dat het wel even duurt tot je bestelling werd opgenomen. Friet maar middelmatig gebakken. Wel erg netjes ingericht.

Frituurman

- 11 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuke zaak, van de buitenkant niet bijzonder. Zit gevestigd direct aan de achterzijde van het station in Zwolle, waar dagelijks duizenden studenten langslopen op weg naar Windesheim (net als ik). AnyTyme Snack & Dine is een zaak waar ze goed hun werk doen en een lekker patatje afleveren over de toonbank. Ook de prijs is er prima. Een puntzak mét kost bijvoorbeeld maar €1,70, zoals HIER te zien is (Alleen jammer dat ze er nog niet achter zijn dat een bijvoeglijk naamwoord zo kort mogelijk geschreven dient te worden, dus 'Grote' en niet 'Grootte', maar dat terzijde). Al met al een leuk zaakje waar ik tegenwoordig eerder een patatje neem dan bij de Smullers die aan de andere zijde van het station gevestigd is.