Provincies | Gelderland | Velp | Automatiek Beurskens

Automatiek Beurskens

Hoofdstraat 214
6881TP Velp
Tel: 026???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

stichtingfrietkot

- 10 mei 2020 10:03
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tja. Die 5 sterren voor de kwaliteit zijn eigenlijk niet voor de friet, maar voor de koninklijke nasibal. De allerlekkerste van Nederland wel te verstaan. Dát, en alleen dat, is de reden dat ik hier kom.

Dit id de snackbar van mijn jeugd, en nog altijd komen mensen uit de wijde omtrek voor de huisgemaakte bami- en nasiballen. Sinds een jaar of 2 is de bal een schijf geworden. Nog steeds lekker, maar toch voelt het alsof mij iets afgenomen is.

Rogert

- 1 juli 2016 16:35
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
2009: goede tent. Goed gebakken fabrieksfriet en andere snacks. Ik heb niet gemerkt dat er oud spul in de automatiek lag. Je hoeft voor deze zaak nou ook niet om te rijden, zo bijzonder is het ook niet. Maar als je toevallig in de buurt bent is het zeker een aanrader.

2016: In zeven jaar is er veel veranderd. De zaak is helemaal verbouwd en ziet er modern uit. Het was helemaal nergens voor nodig, maar ok. De friet is helaas hard achteruit gegaan. Smakeloze bende. De sfeer/bediening is wel als vanouds: chagrijnig. Tip: een paar deuren verder zit de Gastronoom.

Bertschermnaamtekort

- 8 juni 2013 22:48
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friet wordt meerdere keren opgebakken. Snacks worden uit de automaat gehaald. bediening te haastig .

frankv

- 28 november 2012 17:44
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Volgens mij vooral populair bij scholieren.
Ze hadden helaas geen puntzak wat wel jammer is, had graag door Velp geslenterd met een lekkere puntzak friet. De friet zelf was goed gebakken helaas was deze buiten proportioneel zout. Dat deed de goed gebakken friet teniet. Daarnaast viel mij op dat een normale portie friet niet in een bakje maar op een poffertje schaaltje gaat dus dat is heel mager. Deze tent straalt opzich wel een leuke sfeer uit met het ouderwetse loket, al is de beperkte zitplek wel een minpuntje.

Raamklaza

- 15 oktober 2008 19:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is een hele slechte snackbar.

Friet wordt meerdere keren opgebakken. Vlees wordt uit de automaat gehaald of ligt al zeer lang te wachten op de warmhoudplaat.

Echt onsmakkelijk. Wel snel, maar niet lekker.

Prijs is ook niet om over naar huis te schrijven.

Ga liever naar snackbar west.

Koert_alberts

- 22 mei 2008 21:03
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik ben blij dat het schooljaar erop zit dankzij deze cafeteria kwamen ge(rt)haktbal en marco-naise steeds te laat in de les !!!lang leve de drag-line !!!

MBOmilkshake

- 22 mei 2008 14:29
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Top zaak vooral de snelle bedieningen en de geweldige pindasaus en MILKSHAKES.

Jammer dat we geslaagd zijn voor school, nu kunnen we er niet meer naar toe.


nobo

- 20 augustus 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zeker een leuke automatiek, en de alles uit hun hoofd rekenende kassier(es) ook altijd goed eten daar en gigantisch druk, maar je hoefd nooit lang te wachten omdat er meerdere klanten tegelijk geholpen worden (gaat trouwens bij mijn weten nooit wat mis) Zeker iets om voor om te rijden

don

- 18 juni 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wat een fantastische bamiballen (letterlijk!) hier. Vroeger ging ik er met mijn vader speciaal naartoe, vanwege deze bami's. We reden er zelfs kilometers voor om. We wisten nooit hoe het kwam dat ze zo lekker waren, totdat mijn vriendin het geheim na 1x proeven raadde: pindasaus. De friet is vers, heel goed. De naam is trouwens Bert Beursken. Een begrip in Velp en omstreken. Bediening is waanzinnig snel. De sfeer is dezelfde als 20 jaar geleden.

patateke

- 28 mei 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
helaas is de oude glorie vergaan

Kafir

- 12 december 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Allemaal wel in orde, maar niets speciaals. Apart gedeelte voor broodjes maar weinig zitruimte voor friet-eters. Bovendien kreeg ik niet eens een puntzak!
Overigens erg druk, heel Velp lijkt hier wel eens iets te eten.

Eerbeek2001

- 15 september 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een zeer gewone frietzaak, zijn eenvoud maakt het zo aantrekkelijk en goed. De wijze van bestelling opname, is al een leuke happening opzich. Men hoord het aan. En draaid zich om naar de frituurbakkers. En rateld het op. Dan rekend men het in het hoofd uit wat de kosten zijn. Geen tik tik kassa, dit is de prijs. De kleding slagers jassen. Voor wie van gewoon houd, is het een koninklijke friettent.

Richard

- 22 maart 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Lekker veel in een puntzak. Klein kaal hok. Maar gezellige drukte en puntzakken. Een paar pluspuntjes voor de sfeer dus.