Provincies | Brabant | Eindhoven | Automatiek Marks

Automatiek Marks

Nieuwstraat 11
5611DA Eindhoven (centrum)
Tel: 040???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Kafir

- 29 mei 2016 12:54
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In Eindhoven wordt verse friet vaak niet goed gebakken en dit is daar geen uitzondering op. Ze hadden in de automatiek wel de gepaneerde frikandel liggen, voor de liefhebber die niet tussen frikandel en kroket kan kiezen.

Kerux

- 26 mei 2016 11:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het mag dan verse friet zijn, maar het was raar melig, in ieder geval niet iets waar ik blij van word. De kwantiteit en prijs was ok, de sfeer van zo'n automatiek vond ik niet ideaal.

teleiotes

- 26 mei 2016 08:32
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
[Mei 2016] De sfeer is nog steeds niet bijzonder, maar verse friet bij een automatiek in het centrum zie je niet vaak. De portie was goed, de verse friet is zeker niet de beste van Eindhoven, maar niet slecht.

[Oktober 2003] Opzich geen geweldige friettent - maar - het heeft duiven, een gevel en een regenpijp en is een kandidaat om automatiek 'de bus' te zijn uit een voorstelling van theo maassen, wat de score natuurlijk enorm zou kunnen doen stijgen.

WTULTC

- 12 oktober 2015 16:41
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gezien op maandag helaas mijn vaste plek voor verse friet midden in het winkelcentrum gesloten was zocht ik naar iets anders, daarbij kwam ik uit bij deze zaak. Het is inderdaad verse friet. Gelukkig was het niet druk en zo kon ik mooi opletten of er wat dubbel werd gebakken. Bij mij was dat niet het geval. De friet zelf smaakte redelijk (er werd zelfs gevraagd of ik Belgische mayo wilde) goed, maar had toch een beetje een vreemde nasmaak. Toch smaakte ze redelijk goed (beter dan fabrieksfriet). De hoeveelheid en prijs vind ik normaal. Tsja, sfeer is minder. Ook omdat je aan het loket eigenlijk nauwelijks snacks vers uit het vet kunt bestellen (staan niet op de prijslijst vernoemd) en de bankjes niet heel lekker zitten.

Conan

- 30 mei 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kom hier geregeld een gepaneerde frikandel trekken uit de automatiek. De friet daarentegen laat ik links liggen als een kat een kamer vol schommelstoelen. Je weet nooit of de frieten 1, 2 of 3 keer herbakken zijn namelijk...
TIP VOOR PSV-FANS: je kunt hier ieder jaar tijdens het kampioensfeest goedkoop blikken bavaria kopen zoveel u wilt/kunt drinken. Beter dan dat festivalbier bij die dure stands... ;)

bart

- 24 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik ken deze zaak al vele jaren en kom er gemiddeld een keer of drie per jaar. Ze verkopen er verse friet die echter nogal wisselend van kwaliteit is, ik kan me dan ook wel iets voorstellen bij de voorgaande recensies. Mijn ervaring is dat er meestal wel lekkere friet wordt geserveerd in een verouderde en vrij troosteloze tent. Het is een automatiek met een verkooppunt van friet aan de straatkant. Je kunt hier niet binnen zitten, maar je moet je frietje buiten, tussen de duiven, op eten, wat ook wel weer zijn charme heeft. De snacks zijn er niet duur en smaken heel behoorlijk. Al met al vind ik het best een goeie tent.

soupytwist

- 17 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hippe ketchup, friet met potentie die helaas niet vervuld werd(aardappelsmaak, maar voor elk lekker frietje twee mindere), geen sfeer.

Bananevla

- 17 maart 2004 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ja hoor, ik kan het bevestigen: het gaat hier inderdaad om de beroemde 'Automatiek de Bus' van Theo Maassen, die zich na die show (net als later 'Massa Schoen', ook door onze Theo) genoodzaakt zag z'n naam te veranderen...!

outis

- 31 oktober 2003 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De ketchup was bedorven :-( de friet was slecht en weinig, en de sfeer houdt te wensen over - tenzij het inderdaad de friettent van Theo Maassen is..