Provincies | Brabant | Eindhoven | Brussels Eethuis

Brussels Eethuis

Kastelenplein 85
5653LR Eindhoven (gestel)
Tel: 040???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

dahailia.c@gmail.com

- 9 augustus 2019 14:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Heerlijke frietjes en fijn personeel!

elifcelik@gmail.com

- 14 juli 2018 19:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Top!

Rob11

- 17 maart 2010 04:16
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mooie zaak en een mooie ligging. Wordt echter slecht schoongemaakt, bovendien rookt de gemiddelde lunchroombezoeker in de kleine ruimte. Personeel is sterk wisselend en dus meestal onervaren. Dat je friet koud ligt te worden omdat een vergeten kroket nog gebakken moet worden is meer regel dan uitzondering. De vrouwelijke manager is wel vriendelijk, en corrigeert waar mogelijk, maar de mannelijke manager is een aanfluiting. Onbeschoft, ongemanierd en absoluut niet stressbestendig als er wat meer volk staat. Best jammer want de zaak zou met het juiste personeel en schoonmaakdienst vermoedelijk een veelvoud kunnen verdienen.

outis

- 31 oktober 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het is mij volstrekt onduidelijk op grond waarvan de Snackkoerier haar top 100 samenstelt. Hoewel deze tent in die lijst vermeld staat, kan ik zo 20 tenten noemen die er niet instaan, die er niet in zouden belanden, maar die wel duidelijk betere friet serveren.

De friet was om te beginnen hoogstwaarschijnlijk dubbel gebakken, want vet en taai. De laatste paar frietjes hebben het gewonnen van mijn (overigens stevige) vorkje. De pindasaus is een standaardfabrikaat dat zo veel zout bevat dat de betreffende friettent waarschijnlijk meer winst behaalt op het verkopen van dranken. Voor zover dat mogelijk is dan, want voor een grote friet pindasaus betaal je maar liefst 3 euro!

De tent is inderdaad wel leuk aangekleed, alhoewel de vloerbedekking ronduit smerig is. De bediening is echter vriendelijk, de locatie is wel oké en het is één van de weinige friettenten in heel Eindhoven die rond etenstijd nog open is...

soupytwist

- 31 oktober 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tja. Als je friet met champignonsaus bestelt verwacht je eigenlijk geen dubbel gebakken friet, met een soort champignonsoep in het sauscompartiment, maar de saus die ik kreeg was heel dun en bevatte bovendien niet eens verse champignons, maar de variant die je in pot of blik kunt kopen. Jammer. Verder is twee euro vijfendertig (uitgespeld voor extra nadruk) gewoon belachelijk veel voor een frietje van normaal formaat en van deze belabberde kwaliteit. De zaak is verder netjes aangekleed, met zelfs kaarsjes op de tafels in het eetgedeelte, en het is duidelijk dat de eigenaar er naar streeft om van zijn zaak meer te maken dan de gemiddelde snackbar, maar dan zou het wel een idee zijn om de rode vloerbedekking eens goed te stofzuigen.