Provincies | Brabant | Eindhoven | Cafetaria St. Joris

Cafetaria St. Joris

Geldropseweg 144a
5611SM Eindhoven (centrum)
Tel: 040???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

WTULTC

- 20 december 2014 21:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Volgens de aardige vrouw achter de toonbank zitten ze hier al 30 jaar. Mijn ervaring was heel wat positiever dan de negatieve ervaringen hieronder. De friet was vers en lekker. Ik bestelde een friet met en de saus was voldoende. Een aantal snacks worden zelfs gemaakt zoals de kroket (goed gevulde rundvlees kroket) en de bamibal (de heerlijk was en een lekker bite had, zelfs een van de lekkerste die ik ooit heb gegeten). Prijs is als je een kleine (normale) friet neemt met een enkele saus wel normaal. Eigen snacks zijn iets duurder dan normaal, maar goed deze zijn wel van kwaliteit dus dat neem ik voor lief. Sfeer is normaal. Friet mag je aan de bar opeten. Helaas niet aan de tafeltjes.

Conan

- 31 mei 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gezellige tent. Hete, te ver doorgebakken friet. Pittige satesaus dat dan weer wel.

Merkwaardig: deze tent heeft soms perioden dat de ui op "speciaaltjes" niet te vreten is... een wrange smaak en zurig. Heb gelukkig van vrienden hetzelfde gehoord op zo'n momenten zodat ik wist dat mijn smaakpapillen niet aan gort waren geholpen door de friet in cafetaria "De Hoek"...

outis

- 20 november 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Redelijk veel zitgelegenheid, dat is wel een pluspunt. Verder op zondagavond afgeladen met mensen die hun bestellingen komen ophalen. Ik hoop voor hen dat zij betere friet voorgeschoteld kregen. De hoeveelheid saus diende waarschijnlijk om de zwarte, naar houtskool smakende taaie frieten te camoufleren. Na het nuttigen van een grote friet speciaal ter waarde van 2 euro en 50 cent (Bestariaprijzen) lichtelijk ontdaan op zoek gegaan naar een andere friettent.

soupytwist

- 20 november 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Cafetaria met een groot zitgedeelte waar vriendelijke muzak uit de luidsprekers komt bléren. Ik ben veel minder te spreken over de friet, die te lang gebakken was en daardoor bruine plekken vertoonde. Bovendien werd het frietje speciaal gewoonweg verdronken in de saus. Daarvoor hebben we het sauscompartiment dus uitgevonden...erg jammer.