Provincies | Utrecht | Utrecht | Wim's Automatiek

Wim's Automatiek

Stationstraverse 8
3511CB Utrecht (catharijne)
Tel: 030???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

markkk

- 9 februari 2012 19:34
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
haal hier af en toe een frietje en is niks mis mee.
Aardige en vriendelijke mensen die er werken ook.

hellborn

- 16 februari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
die 1-euro-actie gaat volgens mij het hele jaar door. voor 1 euro krijg je ook maar een miniem frietje. voor 2 euro krijg je een acceptabele friet groot. en hoewel de friet bovengemiddeld acceptabel smaakte, was het 'voorraadfriet' (dus niet speciaal voor mij gebakken) en het was ook niet meer echt heel warm te noemen.

de sfeer op hoog-catharijne is inderdaad miniem, aan die kant nog minder (want drukker) dan er vlak tegenover, bij Bram Ladage.

nijntje

- 4 februari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
sorry.. maar ik vind dubbel gebakken friet altijd erg lekker. daar moet je dus wel van houden, wil je deze friet op prijs stellen. eens per jaar hebben ze een tijd lang een actie dat de friet een euro is, dan is het dus wel goedkoop. zonder de actie is de friet normaal geprijsd voor stationsfriet.

soupytwist

- 16 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ontzettend goedkoop, zeker voor op een station, met 1,20 voor een frietje ketchup, waar je dan ook ontzettende troep voor krijgt. Vieze bruine slappe verbrande friet.

paul

- 20 december 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
euro voor n frietje vond ik erg aardig, een actie ofzo. wel erg erg slechte friet, en niets sfeerverhogends.

Frituurman

- 7 december 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik wandelde hierlangs op weg maar 'Mama Mia' (vreselijk, overigens, maar dat terzijde) en kon het niet laten om een lekker 'delletje' uit de muur te trekken en een bakje patat te bestellen. De patat was in mijn geval hard gebakken. Ik zag ook dat ze reeds gebakken patat dat koud was geworden, weer teruggooiden in het vet. Eventjes is natuurlijk prima, om het weer op te warmen, maar ze gooiden het er tegelijk met de nieuwe patat in het mandje. Dat had keiharde en zwartgerande friet tot gevolg. Prijs is inderdaad vrij hoog, het Smullers-tarief zou ik haast willen zeggen. En gezellig? Tja....

outis

- 10 november 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vette friet, zoals alles in hoog catharijne behoorlijk aan de prijs. Verder stelt het geen * voor - het is een soort van afhaalcounter, met niet eens de ruimte om te wachten (zonder omver gelopen te worden door alle reizigers). De hoeveelheid is vrij normaal, maar het blijft niet echt een aanrader.