Provincies | Brabant | Eindhoven | Cafetaria De Hoek

Cafetaria De Hoek

Stratumseind 10/12
5611ES Eindhoven (centrum)
Tel: 040???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Jopie_heikant

- 14 september 2021 11:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na een goed coronajaar is Jopie toch maar weer een keer bij snacktaria de Hoek binnengelopen om te kijken of de snacks wat krokanter waren dan een jaar geleden. Wat ik bij binnenkomst vreemd vond was dat de eigenaar van de zaak dansend in een corset op een van de tafels een picanto in zijn achterste liet verdwijnen. Maar goed, Jopie zou Jopie niet zijn als hij de beste man hierom zou veroordelen. Bovendien komen we hier voor een warmgele kippige versnapering met en milkshake banaan. Na maarliefst 25 minuten wachten werd er net als vorig jaar een durum op mijn tafel geslingerd, zonder milkshake banaan. Jopie is hierdoor opgestaan en aangelopen. Jopie zou nog niet gecremeerd willen worden als de wind richting de Hoek staat.

WTULTC

- 12 november 2012 12:29
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Langs deze friettent ben ik al menig keer langs op gelopen. Nu toch maar eens getest en het was helaas niet echt goed. De hoeveelheid en prijs zijn nog wel normaal, maar de kwaliteit laat te wensen over bij de friet. De snacks waren wel goed en ondanks dat de tent erg groot is opgezet vond ik het er niet schoon uit zien. Bovendien waren ze ook nog eens mijn bestelling vergeten en dat terwijl het niet eens topdrukte was.

Richard

- 2 oktober 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Aan de andere recensies te zien is er wel wat verbeterd. Mooie lekkere porties voor een normale prijs. Alleen voor sfeer, tja... De vloer is afwisselend glibberig of plakkerig, het is een beetje saai, de wc's zijn niet je van het en het personeel is blijkbaar geselecteerd op chronische sjachrijnigheid.

Conan

- 29 mei 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Alleen heengaan als je bijna niet meer kunt lopen van zattigheid maar toch vet moet hebben. Ronduit onbeschofte bediening en ook vaak onbeschofte klanten zo laat op de avond die dit alleen nog maar erger maken. Zou u hier willen werken?? Nee, dat dacht ik al. Denk daarom ook eens aan die arme Egyptenaren met hun zure gezichten ;)

soupytwist

- 29 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friet belachelijk zout en overgebakken en nogal vet. Grote zaak maar ongeinteresseerde bediening.

teleiotes

- 14 juli 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prachtig ingericht in (min of meer) egyptisch stijl, groot en altijd fijne temperatuur en vooral een gigantisch aanbod aan friet en schotels, enz. Helaas gebruiken ze dit kenbaar als excuus om verder erg slecht te zijn.

outis

- 12 juli 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De minst geinteresseerde bediening die ik ken. Het is me nog nooit gelukt op een normale manier binnen afzienbare tijd aan friet te komen. Verder is de satésaus te gebruiken als metselspecie <-@

bewegende

- 24 november 2004 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik ken de Hoek alleen nog van "vrugher". Uitgaan op Stratumseind en dan eindigen bij De Hoek of (Friettent Amoen, maar die is helaas weg). De sfeer was altijd lekker grimmig. Op je bek geslagen worden door dronken torren, kotsende pubers en mensen die lamlendig boven hun vette friet hangen. De aankleding is flink verbeterd, ik loop er nog weleens langs. Maar toch laat ik hem links liggen.

Bananevla

- 16 maart 2004 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Drukke tent waar je alleen komt als je zat bent, want erg lekker is de friet (en de shoarma..) er niet! Naja, dan vult alles he.
De sfeer is er meestal prima, maar dat is meer omdat ik er dus meestal kom met veel zatte lui om me heen...

skrebbel

- 2 november 2003 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tegenvallend kleine bakjes friet, norse bediening en een veelste grote commerciele sfeer. Even groot als een doorsnee macdonalds maar veel lelijker en minder sfeervol. Goede ligging. Aankleding is aardig, maar kan beter (try De Sahara in Zwolle).