Provincies | Overijssel | Zwolle | Smullers

Smullers

Station 29
8011CW Zwolle (assendorp)
Tel: 038???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Stefan86

- 14 oktober 2015 11:39
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Op zich, niet zo slecht als men vaak zegt. Ja, Smullers is overal even duur voor te kleine porties. Maar ja, verder niet zo slecht. Als je tenminste vroeg op de dag komt. Fatsoenlijk omgaan met de olie kunnen ze namelijk niet. Want later op de avond zou ik niemand een frietje bij de Smullers geven, ook in Zwolle niet. Vieze bruine onsmakelijke frietjes dan. Maar overdag is het op zich prima te eten.

Overigens vind ik Zwolle wel een van de minst gezellige Smullers. Maar ja, het hele stukje daar op het stationsplein vind ik niks.

PeeWee

- 30 juli 2013 16:23
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Op welk station je ook komt, overal even slecht.

liefmeisje91

- 29 maart 2010 12:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
ik kan het helaas niet eens zijn met de slechte beoordelingen. kom er wekelijks en krijg altijd goed te eten.
lekkere patat en de snacks zijn ook prima.

Rogert

- 19 februari 2010 20:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Patat niks aan, helaas geen alternatieven in de buurt van station Zwolle (BK is ook waardeloos, en brood had ik geen zin in). De friet daar is alles al over gezegd

Kafir

- 20 januari 2010 18:15
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hier at ik alleen een kaassoufflé: klein, duur en niet bijzonder lekker. Maar de locatie op het station dwingt je soms.

Kerux

- 20 juli 2008 20:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Smullers is altijd wat duur en de kwaliteit valt ook altijd tegen, het is slappe smakeloze friet en de sfeer op zo'n station is ook niet om over naar huis te schrijven.

Vuurlente

- 20 juli 2008 19:50
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mijn eerste smullers ervaring, maar ik hoop ook mijn laatste. 1,80 voor een klein bakje zompige, ... nou ja zodra je dat eet en dan gaat nadenken over kwaliteit kom je tot de conlusie dat behalve dat de friet inderdaad warm en waarschijnlijk (toch in elk geval deels) van aardappel gemaakt was, er geen kwaliteitseisen gehaald werden.

Frituurman

- 20 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tja, misschien spring ik dan wat uit de band, maar ik vind deze Smullers wel aardig. Beter in ieder geval dan die op Utrecht CS. De patat is prima en de hoeveelheid valt mij wel mee. Bestel maar eens een kleine, dan krijg je haast net zo veel als een normaal. De service vind ik verder ook prima, maar dat kan ook aan degene liggen die je helpt. Bij mij is het meestal een of andere 'indiaan'. Aardige vent, komt elke dag uit de richting Groningen met de trein naar Zwolle om daar te werken. Netjes hoor!

In een onderzoek van de consumentenbond werd deze Smullers ook nog eens gekozen tot de 'gezondste' snackbar van Nederland... Go figure!

soupytwist

- 10 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Smullers blijft Smullers, maar omdat deze friettent zich in een hoek van het station bevindt waar grote ramen uitkijken op de stad heeft deze iets meer sfeer dan gemiddeld.

frietfreak

- 5 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is dan dus weer ronduit smerig! En de service hier is helemaal om te huilen. Ik kom hier niet weer!

EFE

- 8 december 2003 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zout

Ward

- 7 december 2003 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wat een kansloze kuttent met een domme gozer achter de toonbank die 2,80 vraagt voor een kleine friet zonder, zich vervolgens bedenkt dat dat twee keer zo veel is als op de lijst staat en 1,80 ook wel genoeg vindt, waarna ik hem ook nog moet gaan overtuigen dat het muntje dat ik hem heb gegeven een 2-euro-stuk is en geen 1-euro-stuk en dat op de kaart staat dat een frietje 1,40 is, wat nog steeds kansloos veel is voor een dusdanig kleine hoeveelheid, zeker als ik ook nog zie dat Speciaal erop 80 cent extra kost, vervolgens moet je je haasten om je trein nog te halen en daar tot de conclusie te komen dat de friet niet te vreten is en ook nog eens veels te zout is.
PUH, dat was 1 zin.